ZONEN 09 EN ANNA

Gisteren was het the fabric launch en het verjaardagsfeest van Zonen 09. Feest staat voor mij gelijk aan cadeautjes en daarom ging ik aan de slag om feestvarken en ondernemer Sharon van een presentje te voorzien. Ik maakte de kleine Anna* toilettas/pennenzak uit De Tas van Annelies. Om het toch iets persoonlijker te maken, borduurde ik er het logo van Zonen 09 op.

Hiervoor tekende ik met balpen het logo over op het doorschijnend tafelzeil en naaide dan de letters met een kettingsteek. Waarom de letter E dan toch besloot groter uit te vallen dan rest, is me een raadsel.


“Dat is dan weer het nadeel van doorschijnend tafelzeil: het moet van de eerste keer juist zijn.”


Het biaislint is zelfgemaakt van een stukje linnen en was niet zo moeilijk om vast te stikken want zo’n doorschijnend materiaal maakt dit klusje een pak eenvoudiger! Tijdens het stikken ter hoogte van de rits stond mijn naald een beetje te ver naar het midden waardoor het biaislint wel erg dicht tegen de rits komt. Niet zo erg, maar ik had het liever anders gezien. Dat is dan weer het nadeel van doorschijnend tafelzeil: het moet van de eerste keer juist zijn, want zo’n naald laat gaatjes in het plastiek achter.

Het feestje zelf was wel helemaal perfect, maar daar meer over in een volgende blogpost. Nog een keer gefeliciteerd, Sharon!

Zonen 09 Anna toilettasje 2

Zonen 09 Anna toilettasje 3

Zonen 09 Anna toilettasje 5

Zonen 09 Anna toilettasje 4

*Andere Anna-tasjes kan je hier, hier en hier vinden.

23 Responses

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.