Zo geknipt 2: ‘er moeten ook onhandige testers zijn’.

Twee jaar geleden mocht ik al eens de tester uithangen voor Zo Geknipt 1. Dat resulteerde toen in deze tas, dit ritstasje, dit rugzakje en dit babyjasje. Deze zomer haalde ik opnieuw mijn test-skills boven en testte ik niet 4, maar 2,5 recepten voor het boek. Inderdaad 2,5: een fietstas, een handtas en een laptophoes. Denk daarbij dat de fietstas het daglicht niet mag zien wegens gat-lelijk* (zie foto hieronder) en dat de handtas maar voor de helft is afgeraakt, dan weet je dat enkel de laptophoes nog overblijft om over te bloggen.senne-test-rugzakje-8

roza-test-tas-92

ritstasje-test-10

babyjasje-test-3
104ncd60

Een laptophoes die perfect op tijd kwam wegens de aanschaf van een nieuwe schootcomputer. En ja, dat woord bestaat echt cause Google said so. Ik gebruikte een stukje turquoise wol en een katoenen voering met fijne streepjes. Mijn reken-vaardigheden lieten mij ook deze keer weer in de steek en ik slaagde erin om mijn stukken stof te kort te knippen. Vandaar de naad dwars op de hoes, die moet er eigenlijk niet zitten. Zij kan duidelijk beter rekenen dan ik.

Ook achteraan zat er dus een foute naad en die verstopte ik met een extra vakje waar ik de adapter in kwijt kan. Handig, want ik ben een neat girl. (Name that Friends episode!) 

Zoals we dat gewoon zijn was de handleiding weer helemaal duidelijk en had het niet aan mijn onkunde gelegen, had ik hier een perfect afgewerkte laptophoes kunnen tonen.

Laptophoes test 4

Laptophoes test 1

 

Laptophoes test 3

 

Laptophoes test 2
Wat ik eigenlijk probeer te vertellen is dat het allemaal leuke en haalbare naairecepten zijn in Zo Geknipt!2. Met een beetje inzet en voldoende gezond verstand verschijnen er weer erg leuke dingen vanonder je naaimachine. Dus verplaats je deze week naar de boekhandel in je buurt en haal dit boek in huis. Proficiat Riet & Lies en veel succes!
*MIJN exemplaar van de fietstas is gat-lelijk door het gebruik van mottige stof en slechte tassenband, NIET het exemplaar in het boek!

20 Responses
 • Piepow
  oktober 13, 2014

  Mooi! Ik vind die extra naden juist iets hebben.

 • Twee emmerkes water
  oktober 13, 2014

  hihi nu maakt ge mij wel curieus naar die gat lelijke fietstas 🙂
  & ik dacht dat het helemaal de bedoeling was, die naad, vind het mooi 😉

 • Ingrid Orens
  oktober 13, 2014

  Ik vind die naad ook wel leuk !!

 • Nancy De Smet Stikplezier
  oktober 13, 2014

  Je zou denken dat het zo moet zijn. Een extra afwerking'ske 😉

 • Lies:
  oktober 13, 2014

  Awel ik vind dat dus ook – die naad zit daar schoon – je zou zo zeggen dat dat de bedoeling is.

 • Madeline
  oktober 13, 2014

  Lol, awel da's dik in orde, zo met die naad, keischoon! 🙂

 • Stan nel
  oktober 13, 2014

  De creatiefste dingen ontstaan als je aan het fouten maken bent! Die extra naad is mooi!

 • lielebeesje
  oktober 13, 2014

  Ach, ik loop ook al twee jaar rond met een iPad-hoes met extra naad. Geweldig mooie kleur trouwens!

 • Mamar Vro
  oktober 13, 2014

  toch benieuwd naar die -en ik citeer, niet dat ik dat nu direct al denk hé- gatlelijke fietstas 🙂

 • la merlette blanche
  oktober 13, 2014

  Ik ben eigenlijk ook wel curieus naar die fietstas. Je zou toch niet willen dat anderen dezelfde fout begaan, hé? Is dat niet voldoende reden om ze toch te ontsluieren? 😉 En ook: ik voel precies lichte deadlinestress als ik dit lees!

 • De Zuster Van
  oktober 13, 2014

  Deadlinestress? Waarvoor?

 • Ik maak het zelf nu
  oktober 13, 2014

  Je hebt dat goed op gelost!Ik ben al fan van het boek eer het uit is!

 • Juffrouw Sanseveria
  oktober 13, 2014

  I too, am a neat girl!
  (niet letterlijk hoor, want ik ben een slons, maar de friends aflevering!)

 • Khadetjes
  oktober 14, 2014

  Ik vind die naad eigenlijk niet mis :).
  En mijn exemplaar van de fietstas, die ligt -twee maand na datum- nog altijd klaar, geknipt en al 😉

 • Happy in red
  oktober 14, 2014

  Super!

 • vervlogen dagen
  oktober 14, 2014

  Is het mijn slechte imborst dat ik nu zo vreselijk nieuwsgierig ben naar die fietstas? Ik vind die naad op de laptoptas eigenlijk wel prima. Niet meer over praten, dat is het design.

 • Soft Cactus
  oktober 14, 2014

  Bwa, die naad stoort niet hoor!

 • With love - by Eva
  oktober 16, 2014

  Die hoes is één van mijn favorietjes!

 • Sofie
  oktober 16, 2014

  Ik wil die fietspad roch eens zien… Je laptop hoes ziet er goed uit, zelfs de extra naad vind ik heel mooi passend 😊

 • Sofie
  oktober 16, 2014

  Fietstas toch, die iPad en zijn spellingcorrectie, hé, grrrrr…. Bedoelde ik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.