Week 46 – 52

{klik om te vergroten}

Nu het nieuwe jaar zich heeft aangediend, is het tijd voor een laatste overzicht van de voorbije weken. Zo maakte ik weer rommel op zolder, groeide de avocado lustig verder, maakte ik een lepel, kwam de kerstdecoratie op kousenvoeten binnengeslopen, ging ik veel wandelen in het bos en werd Kerstmis gevierd met de familie. Op het wereldwijde web kwam ik ook vanalles tegen:

En verder wens ik ieder van jullie een mooi en creatief 2019 met veel warmte, gelach, liefde en bovenal in optimale gezondheid!

1 Response
  • eva
    februari 12, 2019

    Die iPhone tip! Ik kende hem ook niet zeg, hoe kan dat? De Netflix-special staat in mijn lijst “to see” nu, merci voor de tip. Maar wat mensen in House of Cards zien: dunno. Ik vond dat precies te moeilijk ofzo (oeps, komt dat dom over?). En als ik nu nog heel veel yoga-oefeningskes doe, dan kan ik misschien ooit ook iets dat van ver lijkt op onderstebovenachteroverbuigen. Hahahahahahahaha. Not.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.