WEEK #39-41

Tijdens de voorbije weken zag ik een ezelfamilie, de werkplaats van mijn nichtje, heerlijke ijsjes, een ondeugende kat, allemaal stofjes, een prachtige zonsondergang, het pronkstuk van de processie en een sprookje hoog boven de markt. Op het wereldwijde web kwam ik ook van alles tegen:

  • Deze kwamen op mijn wish list terecht
  • Kleur in huis!
  • Een tas maken en een slijpschijf nodig hebben. Een unicum.
  • Het bekijken waard
  • Hier moet ik dringend werk van maken
  • Voor alle duidelijkheid 🙂
  • Ik zag ‘about Time’ nog een keer en viel ook nu weer als een blok voor de soundtrack. (En Bill Nighly of course!)
1 Response

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.