week 26 – 44

Tijdens de voorbije weken ging ik naar zee en naar Bastenaken, verkochten ze nogal vreemde ananassen in de winkel, was het feest en at ik een ijsje met a cherry on top. Ik zag een fantastische hangmat en het lieve snoetje van Jacqueline. Verder maakte ik een selfie in het museum, tekende ik een patroontje en ontdekte ik nog een voordeel van een salopet. Op het wereldwijde web kwam ik ook vanalles tegen:

 

5 Responses
 • Riet
  november 8, 2016

  Mijn oog ging over de foto’s maar bleef hangen in de hangmat, ik geraakte niet verder. Zalig zeg.

  • Annelies
   november 9, 2016

   Tof hè! Die hangt/hing in het MoMu. Of ze ook gemakkelijk ligt, dat weet ik niet…

 • Catherine - MamC
  november 8, 2016

  Nummer 5 is een goeike!! Dat geeft jou ineens de tijd om die zalige sjaal af te maken 🙂

 • Sarah
  november 8, 2016

  Oh waw, dat huis van de link. <3<3

 • eva maria
  november 11, 2016

  Wie het werd weten we ondertussen, en hell yeah, ik ga hem ook missen. Ik deed de test en blijk een protagonist te zijn (Net zoals Barack trouwens, en Oprah. Yay!). En nu ben ik met veel mee, maar dat Tumblr-ding snap ik nog niet goed. Tijd om dat eens uit te checken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.