WEEK 13-16

Tijdens de voorbije weken zag ik wolken, waren er Hollandse tulpen, vond de eerste barbecue van het jaar plaats, ging ik naar Ikea, kreeg ik een meidenkast, stelden we vast dat Bart een beugeltje nodig heeft, ontdekte ik een Brussels kasteel en was er lekker eten in de Limburgse zon.  Op het wereldwijde web kwam ik ook vanalles tegen:

7 Responses
 • Lies:
  april 25, 2016

  De hack is zoveel cooler dan het origineel – Zo – ben – ik – OOK! Love de moves van het rode hemd op de tweede rij! Nikske Etsy-shop, zijt gij een pronte priem of zijt gij een pronte priem!!? HET is volgens mij een uitklapbaar vlinderverkleedpak – superhandig voor als je eerst naar een vergadering moet en daarna meteen door naar een verkleed bal. En wist ge dat ik nog nooit zo één “game” zag – ik ben zo hard niet mee.

 • Lies:
  april 25, 2016

  en ook : is cruella de vil back?

 • Lies:
  april 25, 2016

  en wat ik me ook nog afvroeg: zo een kattenbeugel kost dat even veel als een puberbeugel?

 • De Zuster Van
  april 25, 2016

  Hahaha! Dank je voor de extra uitleg bij het vlinderverkleedpak, want ik geraakte er maar niet wijs uit…

  Dat van die kattenbeugel weet ik nog niet, ik laat je iets weten wanneer ik een kattenorthodont heb gevonden!

  En ja, ze heeft wat weg van Cruella; een lieve en talentvolle Cruella dan wel.

 • De Zuster Van
  april 25, 2016

  en nog: ik zal in de toekomst mijn best doen om mijn titel van Pronte Priem alle eer aan te doen. Maar hebt gij het formaat van DIE priemen al gezien??

 • eva maria
  april 26, 2016

  Zalig zeg, dat konijn!! En die romper, OMG, loop zó ne keer over straat :-))

 • Lies:
  april 27, 2016

  Twee tafelpoten will do the job!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.