Video: New York City 2017

Om de Amerika maand hier op de blog af te sluiten, geef ik nog graag mijn reisvideo mee. In plaats van foto’s te nemen, leek het me wel fijn om een keer allemaal korte stukjes film te maken en te monteren tot een reisvideo. Het is iets dat ik nog nooit gedaan had en ik begon er dan ook aan zonder plan of scenario. Eenmaal thuis ben ik dan met veel gepruts en geduld tot onderstaand resultaat gekomen. Voor wie het interesseert: ik filmde alles gewoon met mijn iPhone 5s en zonder statief, maar dat is er overduidelijk aan te zien. #shakyhands

muziek: The Day – Moby  (via www.mobygratis.com)

14 Responses
 • Kris
  november 28, 2017

  Whow! Hoe tof is dit! Je hebt dat super goed gedaan… prachtige sfeer, leuk muziekje er bij! Echt geweldig. Chapeau zunne!

 • eva
  november 28, 2017

  Aaaaaaaaaaaaaah, zalig!

 • Linda Cambré
  november 29, 2017

  Ik weet nu wel dat je héél veel kan maar dat je ook nog zo’n filmallures hebt dat wist ik niet! Knap knap knap!

 • Les Mademoiselles
  november 29, 2017

  Heel mooi! En voor een eerste keer zonder plan meer dan geslaagd! Ik verlang nu nog meer om onze Go Pro-beelden van de Amerikatrip (NY-Miami) ook eindelijk te monteren. Welk programma heb je gebruikt?

  • Annelies
   november 29, 2017

   Ik gebruikte Da Vinci Resolve. Nog nooit eerder mee gewerkt en best wel moeilijk in het begin, maar eens ik de basis door had een fijn en veelzijdig programma om mee te werken. Ik heb wel maar denk ik 5% van alle mogelijkheden gebruikt. Je kan er echt wel veel coolere dingen mee doen dan enkel zo’n simpele vakantievideo. 🙂

   • Les Mademoiselles
    november 29, 2017

    Aha, Da Vinci. Dat had mijn broer mij ook es aangeraden. Maar het raakte niet juist opgestart en toen heb ik het maar opgegeven. Tijd om het een tweede kans te geven 🙂

 • Miet
  november 29, 2017

  Wauw, dit is echt geweldig! zo knap!

 • Vink
  november 29, 2017

  Oh, dit is geweldig!! Ik heb er ooit twee maand gewerkt/geleefd, en alles komt weer terug. Merci om ons te laten meegenieten!

 • Kruimel
  november 29, 2017

  Supermooi gedaan!

 • Carla
  december 4, 2017

  Zo tof om te zien!! New York staat boven aan mijn to do list voor volgend jaar!Tips wat we zeker moeten gaan bekijken?Hoe lang zijn jullie geweest?

  • Annelies
   december 6, 2017

   Wij zijn vertrokken op zondagochtend en zijn gebleven tot vrijdagnamiddag dus we hebben bijna 5 dagen gehad om de stad te zien. Voor een eerste bezoek vond ik dat perfect. Wat ik vooral leuk vond was Central Park, het Moma, de Brooklyn Bridge over wandelen en dan terug varen met de ferry. Het station is ook zeker een bezoekje waard (zoek dan ook even de whispering gallery) en de Highline bij valavond is zeker de moeite. Lekker eten kan je (bijna overal) bij de foodmarket aan Macy’s, Chelsea Market of een hamburger in de burger joint van Le Parker Meridien Hotel. De leukste buurt vond ik Soho en Chelsea (Waar er een toffe Anthropologie winkel is!) En ik zou zeker de metro nemen want dat is snel, redelijk goedkoop en erg praktisch.
   Oh, ik wou dat ik al terug kon gaan!

   • Carla
    december 6, 2017

    Dank je wel voor je tips! Wij kijken er naar uit!

 • Cao
  juni 12, 2018

  Superfilmpje! Ik ben vorige maand naar New York geweest. Ik krijg heimwee bij het bekijken van jouw film. Ik zit direct weer helemaal in de sfeer.

 • Walter
  mei 2, 2019

  you’re e real artist! echt coole video… ik blijf hier nog wat langer, denk ik 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.