MAKE DO AND MEND

Bij het opruimen vond ik een vestje dat al enige tijd wachtte op wat verstelwerk. Er zat een gat bovenaan in het achterpand en een kleintje in de schoudernaad. Omdat het stoppen van kleren niet echt mijn sterkste kant is en ik het ook geen leuk werkje vind, loste ik het probleem op een andere manier op.Eerst streek ik kleine stukjes plakkatoen op de gaatjes en naaide daarop wat over en weer.

Dan knipte ik drie gouden, leren sterretjes, kleefde deze vast met textiellijm en naaide ze vervolgens vast met de naaimachine. Hoewel er maar twee gaten waren, koos ik voor drie sterren om het evenwicht te bewaren.

Nu is het te hopen dat het goudkleurige leer wat afslijt in de wasmachine, want het is toch nog een beetje te ‘blingbling’ naar mijn goesting.

Make do and mend (2)

Make do and mend (3)

21 Responses

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.