KAASTAART

Af en toe krijg ik zo ineens zin om iets te bakken en dan liefst iets dat ik nog niet eerder maakte. Deze keer koos ik voor een gebakken kaastaart. Ik gebruikte dit recept, maar de frambozen verving ik door dikke druppels chocoladedeeg -zoals hier perfect wordt voorgedaan- en in plaats van kruimeldeeg koos ik voor zanddeeg. Eerder maakte ik al de klassieke platte-kaas-taart variant met gelatine en ik moet zeggen dat ik die toch liever eet.

Het kan natuurlijk ook aan het recept liggen -dat ik niet fatsoenlijk volgde- en moet ik volgende keer maar eens dat van haar proberen. In ieder geval: het was lekker en vooral leuk om nog eens iets te bakken.

kaastaart (2)

kaastaart (3)

kaastaart (4)

7 Responses
  • Hanne
    maart 27, 2016

    Lap, nu zit ik hier met water in mijne mond!

  • S*fie
    maart 28, 2016

    Dat zijn foto's die zo uit een foodmagazine kunnen ontsnapt zijn,…en het ziet er inderdaad wel lekker uit

  • Dietemiet blogt
    maart 28, 2016

    Maar ja zeg, zo'n mooie foto's!

  • With love - by Eva
    maart 28, 2016

    Dat ziet er echt belachelijk lekker uit. Maar dat kan natuurlijk ook aan jouw fotokwaliteiten liggen.

  • Aurelie E.
    maart 28, 2016

    Ziet er héérlijk uit!

  • Anoniem
    maart 28, 2016

    De taart was overheerlijk! Bobonne

  • B - Naais
    maart 28, 2016

    Mijn god, na een overdosis eten afgelopen paasweekend had ik het nooit gedacht maar je laat me watertanden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.