INDIAN SUMMER II

Bij mijn Indian Summer tas maakte ik ook een klein bijpassend ritstasje, maar die geraakte niet tijdig op de foto. Vandaag was er wel tijd en licht om te fotograferen en kan ik het resultaat hier tonen. Net zoals het grote exemplaar is dit tasje ook een combinatie van stof en leer gecombineerd met een (fluo)roze rits. Ik denk dat ritstasjes (onbewust) mijn favoriete naaiprojectjes aan het worden zijn. Snel klaar, gemakkelijk te maken en ze komen altijd van pas!

ritstasje (1)

ritstasje (4)

ritstasje (3)

ritstasje (2)
Stof: Madeline de Stoffenmadam
Leer: Berten-Seijnhaeve
Soundtrack tijdens het naaien: Joe

6 Responses

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.