Ik heb mijn wagen volgeladen…

Nee, niet met oude wijven, (tenzij u mij als een oud wijf beschouwt natuurlijk) maar met naaigerief. Vrijdag werden namelijk  de foto’s gemaakt voor het tassenboek en daar was wat materiaal voor nodig. Het was een lange en vermoeiende dag waarop ik weer veel heb bijgeleerd. En zoals je kan zien werden er foto’s gemaakt op erg ‘exotische locaties’. a.k.a. ‘het waskot’.

fotoshoot-tassenboek fotoshoot-tassenboek-2
Ondertussen is er ook een testers-team aan de slag gegaan. Ik was stomverbaasd door al jullie reacties op mijn vraag van vorige keer. Een stuk of vijf, misschien wel tien mensen zouden zich hopelijk melden als tester. Het werden er uiteindelijk meer dan 150. Wauw! Een dikke merci aan iedereen die zich kandidaat stelde. Jullie maakten de keuze er voor mij niet gemakkelijker op, maar mijn hart wel een beetje warmer.

 

15 Responses

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.