Ik ♥ van lijstjes: dingen die ik graag zou kunnen

In eerste instantie was ik tijdens de zomermaanden van plan om weer een “blog met verlof” in te plannen, maar om de een of andere reden besloot ik om het dit jaar anders aan te pakken. Omdat ik van lijstjes hou en van de nodige portie nutteloosheid leek het me wel leuk om elke week een lijstje op jullie los te laten. Maar de vakantie was er sneller dan gedacht en dat plan viel dus even snel in het water. Maar omdat bloggen bijvoorbeeld niet de openbare weg is en ik dus hier wel carrément mijn zin kan doen, alsnog een blogserie met compleet overbodige lijstjes. Deze week: dingen die ik graag zou kunnen.

 

 • Op mijn vingers fluiten
 • Kiezen
 • Geduldig zijn

 • Zingen: luid, hoog, laag, zacht en toonvast. Zoals een jonge Whitney bijvoorbeeld.
 • Tactisch nadenken. Als in drie stappen vooruit denken.
 • Binnen de 5 minuten in slaap vallen

 

 • Crawl
 • Rood vlees perfect bakken
 • Lassen

 

 • Goede moppen onthouden
 • Me lang concentreren
 • Small talk (alhoewel…)

 

 • Een goed vuur maken
 • Vriendelijk kijken
 • Stoppen na een paar snoepjes en niet de hele zak leeg eten

 • Omgevingsgeluid filteren (Lijkt me heerlijk!)
 • Kaarten schudden
 • Mezelf fatsoenlijk schminken. Bijvoorbeeld oogschaduw opdoen zonder eruit te zien alsof ik mot heb gehad.
2 Responses
 • Khadetjes
  augustus 22, 2019

  Komkommertijd of niet, ik ben een geweldige fan van jouw lijstjes; laat ze maar groeien ♥

  • Carla
   augustus 22, 2019

   Geweldig dit lijstje van je!Veel van die dingen kan ik ook niet als dat een beetje troost voor je is 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.