Give it away!

Geen ‘Red Hot Chili Peppers’ hier, maar wel een ‘Red Hot Little Bag’ en die kan voor jou zijn!De bedoeling was om een giveaway te organiseren om het vier-jarig bestaan van mijn blog te vieren, maar die datum ben ik natuurlijk rats vergeten. Daarom maar een giveaway zonder reden. Je kan een simpel tasje winnen (zoals dit) met een verstelbare riem. Gemaakt uit rood katoen met geappliqueerde sterren en een gestreepte voering. Achteraan zit er een ritsvakje.

the-one-with-the-stars-001 sterrentasje-star-bag-by-de-zuster-van-32 sterrentasje-star-bag-by-de-zuster-van-22-kopie sterrentasje-star-bag-by-de-zuster-van-6 sterrentasje-star-bag-by-de-zuster-van-1 
 
 
Wat moet je doen?

-Laat een berichtje achter met een antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw ‘guilty pleasure‘ of heimelijk genoegen?*

(Vanuit het principe ‘Doe niet bij een ander waar je zelf een hekel aan hebt’ laat ik jullie een vraag beantwoorden omdat ik zelf nooit weet wat te schrijven bij een giveaway.)
-Reclame maken op je blog of Facebook hoeft niet (heb ik ook al een hekel aan).
-De winnaar zal op zaterdag 27 april worden bekend gemaakt.

 

 

*bij mij zijn dat o.a. Kruidvat-schepsnoep, de Story in de wachtkamer, een hamburger met curryketchup van het plaatselijke hamburgerkraam, keihard meezingen met dramatische musicalliedjes, vanop een terras commentaar geven op voorbijgangers,…

169 Responses
 • Riet
  april 13, 2013

  Even denken welke voor publicatie vatbaar zijn want ik heb het gevoel dat mijn leven enkel en alleen uit guilty pleasures bestaat. Misschien: het feit dat ik aardappelvlokkenmousseline (heerlijk Scrabblewoord) lekkerder vind dan vers gemaakte puree?

 • Petits Pirates
  april 13, 2013

  By far M@M's met pinda's… die in het gele zakje. Eenmaal geopend onmogelijk te bewaren!

 • Juffrouw Sanseveria
  april 13, 2013

  Als ik na 20u in de auto zit, luister ik altijd naar JOE fm, ik lag mij een kriek met wat de mensen allemaal schrijven naar dat programma en hoopt steeds dat Truus Druyts presenteert, want die gelooft écht in de liefde. En ondertussen keel ik mee met elk zeemzoet liedje dat er voorbijkomt.

 • vee
  april 13, 2013

  Op teevee nen helen avond vitaya en wijfteevee
  De margeritakoekjes van den okay
  Chicklitboeken kopen in den boekenvoordeel
  Daar ook nen hoop knutselspullen kopen
  Wollekes kopen
  In het zonneke zitten lezen

 • zibdoes
  april 13, 2013

  Oepssss lekker de story of linda lezen welke ik vaak krijg. De wikkel van de knippie afhalen om te kijken wat er in staat.chocolade met thee.( soms ook al om8 uur in de ochtend)op vrijdagavond samen met mijn zoon de droppot leegeten.bij de borrel op het werk misselijk zijn van de vele vette hapjes

 • Laura
  april 13, 2013

  Sinds november vorig jaar: de naaimachine…
  Ik ben er letterlijk aan 'verslaafd'.
  Mijn genoegen: bedenken wat ik met al die heerlijke stofjes kan doen en dan achter de naaimachine gaan zitten en mijn huishouden compleet negeren. Oeps schattie, dat had ik echt niet gezien 😉

  Je hebt een hele mooie tas gemaakt!
  Groetjes, Laura
  http://querida-jotixa.blogspot.be/

 • mimimaakt
  april 13, 2013

  Leuke tas heb je gemaakt zeg! En nog gefeliciteerd met je 4 jarige bestaan!

  Ik kan geen handje chips eten, bij mij moet gelijk de hele zak leeg 😉
  En ik kan geen leuke stofjes laten liggen, die moet ik kopen…

  groetjes Miriam (mimimaakt.wordpress.com)

 • Tololo
  april 13, 2013

  Chocolade met marsepein en dan nog liefst ineens een hele reep!

 • Linda
  april 13, 2013

  Leuk!

  Met een kruikje en een flutromannetje mn bed in!

 • Juffra Toertjes
  april 13, 2013

  Chips…..definetely chips!
  Liefst dan nog zo ne mega-grote zak…..ik eet die gans alleen op, en neen….ik deel dan niet!
  😉

 • Ballétoile
  april 13, 2013

  Oh wat leuk! Die zou keimooi staan bij mijn nieuw rood jurkje :-). Mijn guilty pleasure: ik heb er twee: zoute lekkernijen eten en shoppen 🙂

 • CreativEls
  april 13, 2013

  Leuke give-away ! Daarvoor wil ik wel één van mijn heimelijke genoegens prijsgeven.
  De Dag allemaal (die ik van mijn moeder doorkrijg) lezen op de wc.

  Nog een dikke proficiat met het vierjarige bestaan van jouw blog.

  Lieve groetjes,

  CreativEls

 • MaMarleen
  april 13, 2013

  mmmm nice…. stars and stripes… my guilty pleasure is alles wat met stars and stripes te maken heeft op voedingsvlak: lekkere cheeseburgers, mudcake,echte old fashioned lemonade,…. toepasselijk, niet?

 • Juffertje-in-het-groen
  april 13, 2013

  Soms als ik alleen in de auto zit, luidkeels en met veel overtuiging foute nummers meezingen. En zo'n potje groene olijven met blokjes feta van den Delhaize. Meteen helemaal leeg. Mmm…

 • Homi
  april 13, 2013

  Ik vind het moeilijk om Quick of mc Donald te passeren zonder eens binnen te gaan achter een hamburg met frietjes.
  In de action heb ik dan weer moeite om de drop voorbij te lopen.
  Groetjes
  Mireille

 • Hilde
  april 13, 2013

  Oh wauw, rood is mijn lievelingskleur…
  Hier zijn het chips. Lekker lui in de zetel hangen met een glas fanta en een potje chips erbij. Heerlijk 🙂

 • All Set
  april 13, 2013

  Leuk,ik doe mee… Verslaafd… Ja aan kleding maken, maar ook aan het lezen van de veeeeeeeeele blogs van allerlei creative mensen… En jij bent er een van hihihi!

 • Liesje
  april 13, 2013

  Leuke give-away. CreativEls heeft hetzelfde heimelijk genoegen als ik. De dag allemaal op 't wc (ik krijg hem van mijn grootmoeder).
  Mijn kinderen een snoepje geven en er zelf drie in mijn mond proppen 😉

  Groetjes

 • boomie
  april 13, 2013

  Op de markt 2 eclairkes kopen (voor mij en de man) maar ze stiekem beide opeten :-S

 • lightbluegrey
  april 13, 2013

  twee pakjes stroopwafels kopen, één gaat al op op de fiets, de andere belandt nog net in de trommel. tegen niemand zeggen.

  heerlijk tasje!

 • eva maria
  april 13, 2013

  Simpel tasje???
  Mijn guilty pleasure? Astrid in Wonderland. Elke vrijdag. Ik zou er voor thuis blijven. Zaaalig.

 • van Jansen
  april 13, 2013

  Wat een prachtige tas! Zou mooi uitkomen want gisteren begaf de rits van mijn lievelingstas het!
  En guilty pleasures? Een berg! Meezingen met de K3 cd tot op mijn werk, terwijl mijn meisjes al een half uur niet meer in de auto zitten. Of in de woonkamer als een achterlijke staan meespringen op de dvd's van Billy Blanks. Of zelfgemaakte cheesecake…. 🙂
  Groetjes Esther. Vanjansen.blogspot.com

 • Readkapke
  april 13, 2013

  Oke ik ga geen reclame maken en ook niet zeggen dat ik dit rode tasje echt supergaaf vind en bijna to much als give-away materiaal, je mag er wel een rekening in doen van mij.
  Zingen en heeeeel apart dansen met mijn kinderen is echt quilty pleasure, een andere is net iets langer op het toilet te blijven zitten om mijn jengelende kinderen even te ontlopen. Eigenlijk afwisselend deze twee 😛

 • Leentje
  april 13, 2013

  ijsjes!

 • mariannehaakt
  april 13, 2013

  Wat een leuke tas! Chocola kan ik niet laten liggen en wat heerlijk is, de garde aflikken na het maken van het cakebeslag.

 • Mammezelle
  april 13, 2013

  Wat een pareltje, en dat in mijn favoriete kleur…

  Mijn guilty pleasure… in de winkel pakken 'muizen' vergelijken om dat pak te vinden met de meeste zwarte in, en die zwarte er dan ook nog allemaal zelf uit eten thuis…

 • cieltje
  april 13, 2013

  Mijn geheim genoegen is om eieren met suiker helemaal schuimig te kloppen (voor bij de rijstepap) en dan al heeeeeeel veel ervan opeten (en daarna buikpijn hebben).

 • Isabelle blogt
  april 13, 2013

  Een halve namiddag kwijt zijn door een powernap.
  Zonde, maar kan oh zo heerlijk zijn!

 • Miss and Mrs.
  april 13, 2013

  Mooooi! Mijn guilty pleasure: Autorijden… Soms rij ik gewoon een beetje om, om nog ietsje langer in de auto te kunnen blijven.

 • Anoniem
  april 13, 2013

  potje gecondenseerde gesuikerde melk leegeten om daarna 2 uur mottig te zijn
  spullen die ik voor mezelf koop laten inpakken
  ziggy

 • Ria
  april 13, 2013

  in de winkelstraat beslissen geen warme wafel te kopen aan het kraam, voorbijlopen, en dan na enkele meters voorbij lopen, toch nog op mijn stappen terugkeren om met véééél genoegen er toch één te kopen en op te eten!

 • Carla Killens
  april 13, 2013

  Hmmm, een door mijn ma quasi helemaal ingevuld moeilijk kruiswoordraadsel 'afmaken'.
  (Ik vul zomaar lukraak wat letterkes in in de nog lege vakskes, en mijn ma en haar vriendinnen denken dan dat ik al die moeilijke woorden ken)
  hahaha, ik deed dat in mijn latere tienerjaren, en ik heb daar nog altijd deugd van!
  Liefs!

 • Miss Fabuleus
  april 13, 2013

  Na een zware werkdag onder een dekentje naar een dom tv-programma kijken.
  Hoe leuk is dat!

  Super tas trouwens. Die wil ik wel graag in mij collectie!

 • Joentje
  april 13, 2013

  Aaaahhh, sterren…echt mijn ding, super mooi! Thuis zeggen dat ik aan de lijn doe en dan op het werk een heerlijk stuk taart nemen, want ja…..die collega is maar 1 keer in het jaar jarig;-)

 • Tine
  april 13, 2013

  Een enorm groot stuk meringuetaart opeten (gelijk een engeltje dat op uw tong piest) en daarna gewoon nog een tweede stuk nemen! Of schaamteloos een zonnige namiddag in de hangmat doorbrengen met goeie muziek op de ipod en een melig boekske.

 • ilse
  april 13, 2013

  Op zondag na het lopen lekker lang in bad gaan terwijl manlief de zonen in toom houdt en voor eten zorgt?

 • Crea-Vie
  april 13, 2013

  Wat een mooie tas! Mijn guilty pleasure is chocolade. Soms heb ik zo'n grote drang naar chocolade dat ik in het hele huis op zoek ga en alles eet wat chocoladesmaak heeft. Of doen alsof ik naar het toilet ga om wat privatief te hebben? Of heel hard vloeken in de auto op al die onbekwame chauffeurs, of … Ok, genoeg geweest. Dt waren ze allemaal, echt waar…

 • Marijke Hellin
  april 13, 2013

  Ik doe héél graag mee.
  Een antwoord op je vraag: ik denk dat er veel dit hebben, maar om soms even rust te hebben van de kindjes. Zeg ik tegen mijn man dat ik even naar de wc ga. Op de wc neem ik mijn gsm en kijk ik op facebook of er iets interessants is bijgekomen. Even genieten van 5min rust en 5 min tijd krijgen om even terug in de wereld te komen.

  groetjes
  dragonfly-mh.blogspot.com

 • Joanna
  april 13, 2013

  een raider vragen in de winkel ipv een twix …

 • Karla
  april 13, 2013

  Simpel? Jawadde! Geweldige give-away. Stiekem chocolade eten … das mijn genoegen!

 • marie
  april 13, 2013

  De kinderkoekjes kopen speciaal voor de zoontjes en er zelf het meeste van eten :-)…

 • Tiny
  april 13, 2013

  luisteren naar K3 en luidop meezingen als de kids niet thuis zijn… of ongeneerd helemaal uit de bol gaan met mijn kleuters in de klas onder het mom van een “bewegingsmomentje”

  veel te veel nieuwe leuke stofjes kopen en de tijd niet hebben om er iets mee te doen…

  dromen van een give-away te winnen…

 • Agi
  april 13, 2013

  Thee en koekjes absolute top, met schepsnoep van de markt close op de tweede plaats.

 • Naadjes en draadjes
  april 13, 2013

  Negertetten kopen en het pak al opeten voor ik thuiskom.
  De kids een zakske chips geven, waar ik efkes duchtig mee geschud heb, en dan zeggen dat ze dat helemaal mogen opeten voor den tv.(en stillekes dat het dan is).

 • gerhilde maakt
  april 13, 2013

  Mooie tas! Mijn guilty pleasure? Vrijdagavond in de zetel met Flair en chips. 🙂

 • Collie-Collie.com
  april 13, 2013

  Wat is de tas een beauty!! Prachtig!! Mijn guilty pleasure is dropjes… maakt niet zoete of harde dropjes als het maar zoet is 🙂

  Groetjes, Collie

 • miniatuurmensje
  april 13, 2013

  zo'n mooie tas, ik heb nog nooit een rode tas gehad maar breng daar graag verandering in hoor! mijn guilty pleasure is af en toe een wijvenfilm/serie, de flair wanneer mama 'm meebrengt en chips.

 • andaloes
  april 13, 2013

  wow, als dit facebook was kon ik bij de helft al vind ik leuk klikken, vooral het luisteren naar Joe FM.
  Mijn echt schaamtelijk guilty pleasure is de telefoonrekening van mijn (nog niet zolang==> goed excuus e ;))ex checken om te vinden dat het nieuwe lief het met minder aandacht dan ik destijds moet doen. En natuurlijk ook chocolade, uit de maat dansen met de kleuters, de parfum van mijn zus en 's morgens in bed liggen en luisteren naar de geluiden van huisgenoten die zich klaarmaken om te gaan werken terwijl ik na dat half uurtje terug kan verder slapen en vakantie heb.

 • " m(i)e "
  april 14, 2013

  mooie tas en ik ben gek van rood!
  chocolade is mijn guilty pleasure, absoluut !

 • Iemke
  april 14, 2013

  Verslaafd aan creatief bezig te zijn, naaien, haken, kaartjes maken, mozaiek,… en sinds kort ook het lezen van vele blogs om wat inspiratie op te doen voor wat ik nog allemaal kan maken 😉 Wat een leuk tasje!

 • Anne
  april 14, 2013

  Een dag verlof nemen waar niemand op het thuisfront van weet, en dan gewoon rondlummelen…
  zalig mooi tasje is dat! 🙂

 • sarah isebaert
  april 14, 2013

  Ik doe heel graag mee! Mijn heimelijk genoegen? Als ik eens geen haast heb 20 km onder de toegestane snelheid rondsjokken op de weg met een zalig muziekje! ( op weg naar de stoffenwinkel natuurlijk!)

  Groetjes!

 • Jos
  april 14, 2013

  Mijn quilty pleassure? Naar de stoffenwinkel gaan voor nieuwe stoffen terwijl ik nog bakken vol met stof heb staan…sssstttt

  Ik doe graag mee!

 • Heleen
  april 14, 2013

  Ongetwijfeld de tv-serie Sister Wives ;). En pinterest uiteraard! En stofjes uitzoeken en onuitvoerbare projecten bedenken! Vind de tas PRACHTIG trouwens!

 • Nat
  april 14, 2013

  Stiekem in de keuken paaseitjes opeten zonder dat de kinderen dat merken (shame on me)

 • Gest(r)ikt
  april 14, 2013

  Mijn guilty pleasure: goh, het zijn er eigenlijk wel wat…
  Stiekem een slokje cola drinken in de keuken zonder dat manlief en kindjes het zien, de kindjes voor de televisie zetten met een pakje chips zodat het toch een beetje rustiger is in huis, in het zonnetje gaan zitten met een boekje terwijl heel de keuken overhoop blijft liggen,…
  Maar het kan zo genieten zijn!!!

  Heel mooie tas! Ik doe héél graag mee!!!

 • HAA!
  april 14, 2013

  Guilty pleasures genoeg maar de voorbije weken was dat vooral tegen de kinderen zeggen dat ze echt wel genoeg paaseitjes ophadden om me dan 's avonds zelf mottig te eten aan al die chocolade-eieren.

 • Saskia SSeWS
  april 14, 2013

  WAW-tas, deze zou prachtig staan bij mijn rode schoenen. Eentje om in thema te blijven: de jongste dochter met haar kleurboek op de grond in de stoffenwinkel zetten om zo ongegeneerd anderhalf uur rond te neuzen, ka en natuurlijk teveel snoepen bij de TV ;(

 • Sofie Parmentier
  april 14, 2013

  Mmmm, my guilty pleasure: mama mia chips eten en ondertussen een roddelboekje in de zetel lezen, een zakje m&m's met nootjes, frietjes met een frikadel op een luie avond, Gossip Girl bekijken terwijl ik eigenlijk moet het huishouden doen, …

  Wat een mooie rooie tas!

 • marieke
  april 14, 2013

  stationsromannekes kopen in de zeeman (aan €1), chickflicks kijken op vijftv en vitaya (zelfs al worden ze voor de 10e keer uitgezonden) en vanille-ijs een beetje laten smelten, er hagelslag en kokosraspsel doordraaien en opeten (mmmmm)

 • Majane
  april 14, 2013

  ik blijf het zeggen: jij moet echt een etsy winkeltje openen!
  mijn guilty pleasure: helemaal blij worden van een uithangbord “aardappelen te koop” op de boeren buiten (ja, ik ben een stadsmus)

 • Couture Couttenier
  april 14, 2013

  grey's anatomy, ik beken! prachtige tas btw 🙂

 • Tante Jannie
  april 14, 2013

  Wat een geweldige tas zeg! Ik doe graag mee! Wat mijn guilty pleasure is? Soms heb ik geen zin om te koken… Dan loop ik even naar de HEMA en haal ik daar een zak Jelly Beans (de zoete) en een zak chocolade bolletjes met zo'n klein rond wafeltje er in (weet even niet hoe ze heten). Bij thuiskomst eet ik beide zakken dan leeg als avond eten… SSSTTT! Niet verder vertellen hoor! Want de rest van de wereld denkt namelijk dat ik altijd super gezond eet enzo… 😉

 • Katleen
  april 14, 2013

  OP ene lazy sunday mijn pyjama niet uittrekken en de ganse dag series kijken, heerlijk -zeldzame- tijden 🙂

 • Liza
  april 14, 2013

  Frikandel speciaal, goedkope romannetjes, chocola.. Nog wel veel meer, schandalig eigenlijk;)
  Maar wat een mooie tas weer!

 • Stan nel
  april 14, 2013

  Terwijl mijn kids hun boterhammetje met confituur (moeten) eten, sta ik stiekem achter hun rug cornflakes met chocoladeschilfers en nootjes te ontbijten…Mmmm.

  Kledij meegeven met mijn schoonmama waar 'een vlekje' op zit. Want zij krijgt in tegenstelling tot mezelf het er wel uit. Maar stiekem weet ik ook dat ik het perfect gestreken en geplooid terug krijg… Oeps, weer een vlekje…

  Prachtige tas btw!

 • Audrey
  april 14, 2013

  Hip hip hoera met je 4-jarig bestaan!!!!

  Mijn guilty pleasure… waar zal ik beginnen, nee, er is er toch eentje die er bovenuit steekt: cheese!!! Ik mag hier geen blokken kaas liggen hebben of ik wil die helemaal opeten. Het liefst zonder dat iemand het ziet, want anders moet ik delen :-p
  En ook… in de wachtzaal de Dag Allemaal lezen (niet de story want die ligt er niet), borrelnootjes eten,…enz…enz…
  Ach wie heeft ze niet deze guilty pleasures 😉

 • zjizjipke
  april 14, 2013

  Wauw, zo'n mooi tasje past perfect in mijn rode collectie! Tegenwoordig moet alles rood zijn bij mij, jas, paraplu, alleen de rode tas mis ik nog 🙂 Guilty pleasures? Euh, veel! Blogs zitten lezen, uren verslijten op pinterest, haken in de zetel voor tv terwijl den afwas echt pootjes begint te ontwikkelen, kippets, chips, stofjes kopen, schoon papiertjes kopen,…
  Veel liefs!

 • Kathleen
  april 14, 2013

  Tijdens een kutdag op het werk Aqua opzetten en dan daar non-stop naar luisteren, want dat zijn instant feel-good-liedjes. Je weet wel: Barbiegirl, Doctor Jones,… Ik heb een koptelefoon op het werk, dus mijn collega's horen dat dan toch niet. Lalala… Zeer, zeer, zeer guilty pleasure, maar ik kan daar ZO hard van genieten. Niet normaal. 😛

  Voor de rest valt mijn muzieksmaak echt wel mee. Echt waar.

 • Noëmi
  april 14, 2013

  Glee! (echt waar!)

 • S*fie
  april 14, 2013

  eu…bij een feestje de dochter een handvol chippekes geven en de rest van het zakje zelf opeten. Ohja en alle melige vijffilms meepikken en als't lief meekomt kijken vlug zappen naar een of andere canvasserie. Voorts ben ik een krak om al mijn “geheimelijke” zaken zo opvallend te doen dat iedereen er van weet maar doet alsof van niet. 🙂

 • it is I, Leclerc
  april 14, 2013

  She.be/celebrities, da's één van mijn guilty pleasures.
  En zelf geen blog hebben en na veel getwijfel toch meedoen voor een give-away en mij blijven afvragen of dat eigenlijk wel proper is. (als je vindt dat het niet kan, schrap je mij gewoon, hè)

 • Annejan
  april 14, 2013

  Snel een paar bladzijden lezen tussen het opruimen door, of, zoals nu, terwijl de jongste in bad zit (neen, hij wou er echt niet uitkomen, daarom zijn we zo laat)

 • Leena
  april 14, 2013

  Foute series kijken wanneer ik eigenlijk een deadline heb!

 • Vlinderknoopje
  april 14, 2013

  Zo mooi die tas!

  Veel te veel maar echt te veel chocolade koffieboontjes eten!

  Soms gauw achter mijn computer uit komen zodat men zeker niet kan denken die is niks aan het doen 🙂

 • Trinette
  april 14, 2013

  Wat een leuke tas! Ik doe graag mee? En waar ik op en top van geniet? Mijn man die 's avonds in de zetel over mijn rug wrijft…….heeeeeeeeeeeeerlijk !

 • An
  april 14, 2013

  Amai, zo'n ferm kabas!

  Soms probeer ik te ontsnappen aan 2 zeurende kleuters, die steeds, en zeker tijdens de vakantie, rond je hangen: “mama kom eens; mama, help eens; mama, ik wil niet; mama, krijg ik …” Ze doen dit zeker wanneer ik aan de computer zit om inspiratie op te doen. Dus wat doe ik (shame on me!): “mama moet naar het toilet.” En dan ga ik met mijn laptop naar het toilet en weet ik dat ik eens op mijn GEMAK:-) naar de blogs kan kijken wat er allemaal voor moois te bespeuren valt. Niet echt mooi van mij, maar wel effectief.

 • An Willems
  april 14, 2013

  Het snoep van mijn kinderen stiekem op eten als ze in bed liggen.

 • madeliefmeisje
  april 14, 2013

  oh my God!! Dat rood tasje winnen zou voor mij al een Guilty Pleasure zijn…

 • Alfonsiene
  april 14, 2013

  Oh, die is echt heel schoon! Mijn guilty pleasure is zeggen aan de kinderen dat de chocolade op is en dan stiekem de rest achter de kastdeur oppeuzelen… En dan komen ze gegarandeerd iets vragen en sta je daar met een volle mond te mompelen 😉 Of als er niemand thuis is eens ongegeneerd op puberale wijze het huis ronddansen op loeiharde muziek 🙂

 • variouskinds
  april 14, 2013

  Goh, ik heb er zo veel. Niet uit mijn bed kunnen is echt wel erg.
  Nog proficiat met je 4-jarige bestaan.

 • Mieke Pieke
  april 14, 2013

  Aan de dochters zeggen dat twee snoepjes per dag echt wel genoeg zijn en achter hun rug zelf nog wat naar binnen werken…
  Een pak koekjes kopen en tot de vaststelling komen dat deze bij aankomst thuis al quasi leeg is…
  En lachen met zowat alle reality tv die er is, is ook een echte (guilty) pleasure van mij!
  Niemand 'mag' er naar kijken, maar iedereen doet het wel! 🙂

 • Nadia
  april 14, 2013

  Suiker sowieso en een warme douche!

 • Mieke
  april 14, 2013

  Die tas wil ik ook wel! Ik hou van rood!

  In de zetel zitten/liggen of achter de pc zitten en tegen dochterlief zeggen dat ze het maar aan papa moet gaan vragen want mama is bezig… Hum hum.

 • yoko
  april 14, 2013

  Foute muziek op mijn waterbestendige mp3-speler. Maakt baantjes zwemmen echt leuk!

 • Atelier Ampersand
  april 14, 2013

  Mijn Guilty Pleasure? Pasta. Met Pesto. En heel erg veel kaas. Ik ga er verdorie weer van kwijlen. Maar ik beloof dat ik geen vlekken maak op dat mooie tasje, als ik het win. Proficiat met je 4-jarige bestaan in elk geval, mss een beetje en retard dan.

 • Mara Kockaerts
  april 14, 2013

  Rood en ik zijn twee handen op 1buik.

  Alleen thuis zijn, de radio hard en zingen voor de spiegel.. Daarbij nog wat extra moves om nadien gewoon verder te doen waar ik daarvoor mee bezig was..

 • Eve Pinxteren
  april 14, 2013

  Samen met m'n beste vrienden 'Ben en Jerry' (liefst een heel grote pot) naar een flauwe film op Wijftevee kijken… of (nog erger) naar Astrid in Wonderland.

 • Ladybug & Co
  april 14, 2013

  DE Nigella cheesecake die ik onlangs ontdekte….Een stukje is niet genoeg, maar na 2 stukjes hoef je de hele dag niet meer te eten 🙂

 • lielebeesje
  april 14, 2013

  Ik kijk naar Neighbours, al 25 jaar (of hoe lang bestaat dat al). Ik neem het op en dan 's avonds voor het slapengaan nog 20 minuutjes ontspannen …

 • Sofie
  april 14, 2013

  Neighbours, ook mijn goed bewaard geheim! Opnemen en kijken tijdens het avondeten… het is bijna een vast ritueel…

 • Tante Izzy
  april 14, 2013

  De mijne zijn neusekes. Die kegelvormige snoepkes. Heerlijk vind ik dat. Je vindt ze nergens in Nederland, dus ik breng ze geregeld mee voor mezelf en vrienden, die net zo verslaafd zijn als ik.

 • dezusjes
  april 14, 2013

  Oe ik wil zo graag eens winnen!!! Geweldig zou ik het vinden…
  En mijn zonde durf ik bijna hier niet vertellen… Een eierdopje met muizenkorrels zo, puur op eten! Foei!

 • Simonsen
  april 14, 2013

  Tillykke med din skønne blog!
  Wat een prachtig tasje, ook ik zou die graag willen winnen.
  CHOCOLADE, keer op keer .

 • Anneleen
  april 14, 2013

  Schoenen en sjakosjen kopen! Cliché, I know haha.
  Ik kan daar moeilijk aan weerstaan, een rode handtas heb ik nog niet, ze zou dus niet misstaan hier 😉

 • Wollige wolkjes
  april 14, 2013

  Mooi!

  Mijn guilty pleasure ( 1 van de) … als de kinderen buiten spelen, zeggen dat ik snel even binnen ga luisteren of de jongste nog slaapt, om dan gewoon keisnel en stiekem een koekje in mijn mond te proppen. Foei foei 🙂

 • Esther
  april 14, 2013

  Hmm… Veel te lang onder de douche blijven staan! En Ferrero Rocher-kes, of eender welk ander chocolaatje 🙂

 • Inge
  april 14, 2013

  Super toffe tas!
  Eerst de caramel van de Twix afknagen … daarna pas het koekje opeten.

 • Owl.mygod!
  april 14, 2013

  haha veel van de dingen die ik hier las zijn ook geneugten van mij…
  Maar nog eentje: naar de kringwinkel gaan, iets kopen en dat dan ergens tussenproppen en hopen dat de wederhelft het niet ziet 😉

 • JoChapeau
  april 14, 2013

  … iemand zo goed als met open mond aangapen die zo fout gekleed gaat en dan zonder scrupules tegen de echtgenoot zeggen 'wat een trut was dat zeg ! , muziek keihard opzetten uit mijn tienertijd en daar dan super onnozel op staan “dansen” en zingen en dit liefst van al in de auto … en mij dan totaal niets aantrekken van wat de rest rond mij daar dan wel niet moet van denken.

 • Helder
  april 14, 2013

  Echt prachtig gemaakt die tas! Ik zou hem zó kopen! Een klein geneugtje van mij is ijverig een slaatje eten,samen met de kinderen, om dan, wanneer ze in bed liggen, mijn superwederhelft over te halen een magnum te gaan halen in de nachtwinkel…en dan weer spijt hebben natuurlijk.

 • Lotte
  april 14, 2013

  momenteel een enorm zwak voor Côte d'or met amandelkoekjes of met speculaas… daar kan ik echt geen neen tegen zeggen 😉

 • mama Elke
  april 14, 2013

  mijn guilty pleasurs? eigenlijk té veel.
  – zoals velen hier voor mij: de kinderen snoep geven zodat ik een excuus heb om zelf ook mee te snoepen…
  – naar de stoffenwinkel gaan voor 1 stofje voor een kinderkleedje en thuiskomen met (minimum) 3 bomvolle zakken stof en toebehoren…
  – op de markt een volledige kilo snoep kopen 'omdat het dan goedkoper is'…
  – die kilo bijna ophebben tegen dat ik thuiskomt
  – de rest van de dag buikpijn hebben van die kilo snoep
  – de dag nadien erover verbaasd zijn als ik op de weegschaal sta 🙂
  – verliefd worden op een super-formi-weldig-eindig-fanta-kolosachtige tas in een give-away op een geweldige blog

 • De lungo meisjes
  april 14, 2013

  Wij hebben hier op lungo maakdag-weekend uitgebreid over gefilosofeerd en vonden dat het toch wat meer 'guilty' mocht zijn. Doe ons maar Jude Law met wijn en slagroom op naaiweekend! De lungo-meisjes

 • wapiti
  april 14, 2013

  Mooi tasje!!!! zo iets wil ik wel graag winnen.
  Ik hou van stoffen. Aanraken, voelen, betasten, wrijven, … ik word er helemaal warm van. vanmorgen heb ik aan een kraam op het stoffenspektakel bijna staan kwijlen van genot.
  (Ik heb ooit eens aan mijn directrice gevraagd of ik de stof van haar jasje even mocht voelen. Ze (de stof ;-))was zo zacht en aaibaar als ik me had voorgesteld!)

 • De Zuster Van
  april 14, 2013

  Geweldig! Wel spijtig dat ik dat gesprek niet heb gehoord. Volgens mij zijn daar veel meer sappige details besproken dan enkel Jude Law… 😉

 • MaM
  april 14, 2013

  Mooi!!
  Mijn guilty pleasure bij uitstek: côte d'or melkchocolade! Ik kan daar achter elkaar een heel pak van opeten, en dan vreselijk mottig zijn, en twee dagen later juist hetzelfde doen…

 • Nice*
  april 14, 2013

  Pickles chips, ketchup chips, BICKY chips, …. kan ik niet weerstaan.
  Naar de ikea gaan, en niet kunnen vertrekken zonder een hotdog!!

 • Hilket
  april 14, 2013

  Vanochtend toen ik deze post las, kon ik werkelijk op niets komen. En nu zit ik met mijn guilty pleasure in de zetel: een tas warme choco en een spuitbus slagroom. Uiteraard doe ik het niet voor de choco maar voor de slagroom die zo wegsmelt in de warme chocolade melk en dan snel de slagroom eruit lepelen en opeten. ZA-LIG!

 • Storm
  april 14, 2013

  Oh, wat zou ik graag dat tasje winnen! Ik geniet ervan om witte saus te maken, het moment dat de roux bindt met de melk…of kijken naar de koers, vooral naar de kracht uit de benen van Cancellara…of ruiken aan vanalles…

 • Bee
  april 14, 2013

  Drop tegelijk met chocolade; fietsen in de regen; een hele avond blog-hoppen en candycrush spelen. Blij zijn als m'n meisjes ineens tussen de middag ergens anders eten; in bed lezen, heeeeel lang; een hele zak tumtummetjes; echt hippe hardloopkleding kopen voor halfvuurtje per week(lees: dure); wat heerlijk veel quilty pleasures heb ik!! En ik heb al te veel tassen… Maar geen rode!! En ik hou zo van kleur!!!

 • Vlinderknoopje
  april 14, 2013

  Wat komen we hier veel te weten over iedereen 🙂
  Leuk zo een give away!!!

 • MultiVroon
  april 14, 2013

  Ik draai Modern Talking in mijn auto….

 • Createlas
  april 14, 2013

  Een appelcake bakken voor de kinderen en express niet alle deeg in bakvorm gieten omdat ik dat zo lekker vind…en ook nooit verder vertellen dat dat eigenlijk de reden is waarom ik die cake bak…ssssst!

 • Lies:
  april 14, 2013

  Ik ga me beperken tot ééntje, ik wil nog wat plaats laten voor de anderen!
  Na een avondje doorwerken in de zetel ploffen en naar vitaya en vijfTV series kijken. Liefst van die “hoarding” -realityshows. Daarna voor het slapengaan een blik gooien in mijn meest rommelige kamer en denken “ach, zo erg is het toch nog niet.”…

 • sneksniltje
  april 14, 2013

  Met volle soeplepels het heerlijke wafeldeeg naar binnensmikkelen zodat je na het wafels bakken moet vaststellen dat je amper de helft van het vermelde aantal wafels bekomen hebt …
  Of maltezers en Galakchocolade met gepofte rijst, daar kan ik gewoon niet afblijven, dat is stiekem smikkelen tot het laatste beetje ervan op is, terwijl de kinderen slechts een klein beetje krijgen, want ja, “da's heel ongezond en slecht voor de tandjes”…
  Heb ik dus het laatste anderhalf jaar niet meer in huis gehaald, als bescherming tegen mezelf en voor de gemoedsrust van mijn diëtiste 😉
  Maar de kringloopwinkel kan ik nog steeds niet passeren zonder iets gekocht te hebben.

 • TweeMeisjes
  april 15, 2013

  Wat een populaire give away. Het is dan ook een erg leuk tasje.
  Mijn verborgen genoegens: de aangekoekte randjes in de lasagneschaal, stiekem de postkaarten lezen die soms voor de buurman aankomen, een hele week niet koken wanneer ik home alone ben en heel veel films en series kijken ..

 • Lies bet
  april 15, 2013

  Ik vind die vragen ook altijd moeilijk. Maar kijk, op deze weet ik direct een antwoord. Met een lepel een schepje nemen uit de pot choco 🙂

 • lot
  april 15, 2013

  Kijken naar “sturm der liebe” na een zware werkdag !!! zeg ik zonder rood worden 🙂

 • Vietje
  april 15, 2013

  hohohohoho ik heb zo veel plezierkes en ze zijn allemaal zo…

  Als ik een dagje verlof neem en zeg tegen manlief dat ik veel moet kuisen… heel de dag naar mijn films kijken met een zak chips en in de zetel ploffen… om dan om 4 à 5u eruit te springen en lijk de 'vuil' madammen te kuisen en dan zeggen 'seg ik heb van heel den dag nog nie in de zetel gezeten ze, ik heb veel gewerkt'
  of zijn laatste lievelingssnoepke opeten, of stofkes kopen en eigenlijk geen meer mogen kopen, omdat de kast uitbarst…of genieten van de zon terwijl er binnen veel afwas staat…

  hohoho ik kan een hele dag doorgaan! Ik geniet gewoon vant leven, recent heb ik gevoeld dat het leven iets is dat je moet nemen zoals het komt en dat je je niet moet laten leiden door het leven, maar dat je je leven moet leiden! So yes i'm 'guilty'!

 • Eveline Trap
  april 15, 2013

  Hoera! Vier jaar! Oké, veel mensen vinden dit vast onsmakelijk, maar een flinke puist vinden bij mijn man en die vervolgens laten 'ploppen'…. zalig!

 • fievertelt
  april 15, 2013

  met een lepelke in de chocopot zitten (en zeker die zelfgemaakte choco) en het lepelke dan vlug in de vaatwas zetten zodat niemand het ziet

 • Ivy
  april 15, 2013

  Zonder enige twijfel chocolade !! Wit of melk, en nog het liefst met een lekkere praliné vulling erin…
  Maar ook kleren kopen, hoewel het er de laatste jaren vooral voor de dochters zijn, en zelden nog voor mezelf 🙁

 • MolleBolle
  april 15, 2013

  Astrid in Wonderland, zure repen, Safari orange, stofkes kopen hoewel de kast echt proppevol zit, diepvrieslasagne, chocolade zeevruchten, en nog zo veeeeeeeeeeeeeel meer…
  En meedoen aan leuke giveaways… 🙂

 • Nancy De smet
  april 15, 2013

  My 'guilty pleasure': elke dag (nieuwsgierig als ik ben) naar de nieuwe posts kijken van de blogs die ik volg (en dan dikwijls terecht komen op 'voor-mij-nog-onbekende-blogs)'terwijl ik eigenlijk zou moeten beginnen met het huishouden. Eventjes blogs bekijken, hmmm, er is ondertussen ook al een uur gepasseerd.

  En dan, zoals hier veel voorbij komt, de chocopot. Wel als ik de boterhammen van de kinderen klaarmaak met choco dan lik ik stiekem het mes af.
  Of zonder dat iemand het ziet een lekker stukje zwarte chocolade traag in mijn mond laten smelten, zalig!

  Dus ik doe supergraag mee met jou give-away!

  Groetjes!

 • Jidske De Roeck
  april 15, 2013

  Mmmm…
  Op mijn werk surfen naar naaiblogs met mijn deur dicht en mijn 'ingesprek'bordje op rood.
  's Avonds in mijn jogging in de zetel met de Dag Allemaal en een voorraadje zelfgemaakte cheesecakebrownies. En een groot glas rode wijn.
  En de telefoon niet oppakken.

  PS: praaaachtig tasje!!

 • sandy
  april 15, 2013

  Super mooie tas!

  Mijn heimelijke genoegens zijn handtassen en schoenen. Ze stiekem kopen, in de kast zetten en bij de eerstvolgende opmerking van de man zeggen “Die heb ik echt al kei lang” (met een uitgestrekt gezicht).

 • zo-ella
  april 15, 2013

  Mijn guilty pleasure? Greys anatomy kijken in bed, liefst 3 na elkaar. En warme melk met chocoladerepen, heerlijk de repen in de melk doppen en dan in je mond ermee, mmmm …

 • Mie Chocolat
  april 15, 2013

  Hm, er zijn er hier al een aantal gepasseerd, waar ik me ook aan bezondig. Maar de grootste is toch stiekem tussendoor een paar lepeltjes choco eten. En ook yoghurtdrink van de teut drinken, met de deur van de frigo open zodat de kindjes het niet zien…
  Het tasje is trouwens super! Zou een ideale vervanger zijn voor zo'n dergelijk tasje dat ik heb ik het wit (al heel oud). Ideaal voor op reis en op stap!

 • Lisa
  april 15, 2013

  heb er wel een “partner in crime” voor… pretparken bezoeken! en wie heeft er trouwens een terras nodig voor die commentaar ;-)?

 • Berbe
  april 15, 2013

  Commentaar geven vanop een terras, dat klinkt héél bekend! Ik ga er zelfs speciaal voor op een terras zitten (of op een bank in een winkelstraat). Melocakes zijn ook altijd moeilijk te weerstaan, en tenslotte: net te veel geld uitgeven aan een Skunkfunk of een schoon stofke dat vervolgens minstens een jaar in de kast blijft liggen omdat ik het niet durf te verknippen…

 • Sane
  april 15, 2013

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 • rokodil
  april 15, 2013

  Een serie huren in de videotheek en dan niet meer kunnen stoppen met kijken. De volgende dag het tekort aan slaap op de dochters steken.

 • Camomille
  april 15, 2013

  ik doe graag mee… mijn guilty pleasures zijn o.a. als ik de post ga halen, onderweg al de interessantste enveloppen openscheuren en lezen 🙂 en ook: 's avonds in een heet bad (op tijd bijtanken) met een boek (Larsson), jumbo zak tomatenchips en klein flesje witte wijn… Hééééérlijk!!

 • Anoniem
  april 15, 2013

  Naar mensen kijken, genieten van de stilte, een bompa een bosje bloemen zien kopen voor de bomma, lapjes stof kopen en daar in mijn hoofd 1000 dingen van kunnen maken, de zee, schrijven tegenwoordig mailen met mijn penvriend die geen computer heeft, dus dat is toch wel knap, de kinderen horen zeggen dat ze lekker hebben gegeten ondanks dat ze het niet lusten………..
  Liana

 • With love - by Eva
  april 15, 2013

  Geloof het of niet, maar het handvat van de handtas van dit meisje-met-de-rode-jas scheurde vandaag finaal: het moment voor een nieuw exemplaar. Dat van u, bijvoorbeeld. Dat gewoonweg prachtig is. En als ik daarvoor mijn guilty pleasures met de wereld moet delen, het zij zo. Dus: met een vinger in de chocopot, films bekijken tot ik de dialogen hardop kan meezeggen, kinderwinkels binnen lopen en doen alsof ik iets kom kopen, een paaseitje mee naar boven nemen in de hoop mezelf zo aan te zetten tot studeren. En zo voort.

 • la fille gentille
  april 15, 2013

  Oooooh, wat zou ik blij zijn met die rode tas!!!
  Mijn guilty pleasures: warme chocolademelk met slagroom (1/3 chocolademelk en 2/3 slagroom), Onopvallend meeluisteren met andermans gesprekken (aan de schoolpoort, in de supermarkt,…), tussen twee afspraken door binnenspringen in een kledingwinkel en snel iets kopen. Ik ben zo iemand die zich daar toch een dag lang heel gelukkig door voelt…

 • GeNi & Just C!
  april 15, 2013

  Wat een supermooie tas heb je weer gemaakt! Superlief dat je die wilt weggeven.
  Mijn guilty pleasures: melkchocolade, ferrero rocher, dorito's (oeps, is die zak al leeg? Maar dat zijn grote chips, eigenlijk zitten er niet zo veel in zo'n zak!) en de laatste posts lezen van de blogs die ik volg, terwijl ik eigenlijk ander werk moet doen, of de kinderen extra stimuleer om wat buiten te gaan spelen.

 • Mie Katoentje
  april 16, 2013

  Ik ben sinds enkele weken op dieet, dus mijn guilty pleasure bestaat momenteel uit veel mooie stofjes kopen terwijl mijn stoffenkast uitpuilt…

 • Frullemieke D W
  april 16, 2013

  Wat een leuke give-away, daar waag ik graag mijn kans voor!
  Mijn guilty pleasure: de Action binnenstappen en gegarandeerd met iets buiten komen ook al heb ik niets nodig *het moet maar zo goedkoop niet zijn haha*

 • kaatje
  april 16, 2013

  Mijn guilty pleasure: iets voor mijn kleinkinderen klaarmaken en ze dat zien opeten. Want thuis smaakt dat niet zo lekker zoals bij oma. En op de 2de plaats: stiekem een praline uit het doosje nemen en toch niet weten hoe het komt dat die doos zo mindert.

 • carolinski
  april 16, 2013

  Super tas! Die ga ik ook eens moeten maken, tenzij ik deze give away win natuurlijk 😉
  En wat mijn guilty pleasures betreft: op zondag de hele dag in pyama blijven, in de zetel hangen en gewoon eten wat er in de kast ligt – zolang er maar geen kookpotten aan te pas komen 🙂
  Oh, en altijd teveel van stofjes kopen …

 • Jol@nd@
  april 16, 2013

  Gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan
  Waar ik enorm van kan genieten is mooie creaties van andere en zo insperatie op doen om zelf weer iets moois te creëren

 • Helen
  april 16, 2013

  oei al 144 voorgangers, maar ik ga het toch proberen want het zo'n leuke tas.
  Mijn guilty pleasurse zijn mergpijpjes!!!! vraag me niet waarom, maar je mag me ervoor wakker maken.

  groetjes Helen

 • Barbara
  april 16, 2013

  supertof, ik waag ook mijn kans! En zo een grappige vraag 🙂 Mijn guilty pleasures zijn er wel redelijk veel 🙂 Ik ben door het dolle heen als ik op de trein een achtergelaten story of dag allemaal vind, ik ga regelmatig in de namiddag een chocoladewafel halen in de automaat op het werk maar beweer toch tegen het lief dat ik niet zoveel snoep, ik loop graag rond in mijn lelijke joggingbroek, ik luister wel eens graag naar de verhalen van omstaanders of medetreinreizigers en probeer dan te bedenken wat 'the big picture' is van hun leven, enz… Ik kan nog wel wat meer bedenken vrees ik :-S

 • Aline
  april 16, 2013

  Prachtig die tas! Een van mijn guilty pleasures is alle hageltjes die van mijn vaste ochtendboterhammetjes hagelslag vallen met mijn vinger van mijn bordje likken. Venco gekleurde dropstaafjes soms in de avond en als 4uurtje 's middags drop, liefst zout, hmmm.
  En als ik alleen thuis ben en achter mijn naaimachine zit ouwe jeugdliedjes meebleren.

 • Cathérine
  april 17, 2013

  Mijn guilty pleasure is de mengkom uitlepelen bij het maken van chocolademousse! Hmmm!

 • Ollie en Wallie
  april 17, 2013

  daar doe ik graag aan mee :), en als ik niet win, ga ik em zelf eens proberen te maken 🙂
  my guilty pleasure: nougatti, zo lekker dat ik meteen het hele pakje op eet

 • Abfabulies
  april 17, 2013

  Een heel seizoen van een serie bekijken in 1 ruk door, met een haak- of breiwerkje op schoot. En ook wel de Dag Allemaal op het toilet, maar ssjjt 😉

 • MiaH
  april 17, 2013

  Natuurlijk doe ik graag mee. My guilty pleasures zijn heel eenvoudig : na de middag een kopje koffie drinken, stiekem een koekje (of meer) erbij eten en een beetje in mijn boek lezen. Daarna iets cratiefs starten, naaien, kermaiek, glasjuwelen…. Nog eentje is op een terrasje in de zon zitten en mensen kijken. Naar de bib gaan en thuiskomen met een hele stapel boeken en niet weten wanneer je ze zal lezen… en zo kan ik blijven doorgaan….

 • Anoniem
  april 17, 2013

  Heel lang blogs bekijken en niet willen toegeven dat je daar teveel tijd insteekt…

 • Lies(je)
  april 17, 2013

  Mooie tas zeg!! ik doe mee.

  Mijn guilty pleasure? Eh, overdag terug in mijn bed kruipen en een dutje doen als ik weer te laat ben opgebleven de avond ervoor (en niet moet werken)… speelgoed kopen voor in de 'kadokeskast'… zoute chips en iets met chocolade eten (samen, allee, afwisselend wat chips en wat van de chocolade, zoooo zalig)… stof kopen terwijl ik er al zo veel heb (ben wel naar het stoffenspektakel geweest zondag zonder ook maar iets te kopen!!)… een dom spelletje spelen op de computer… oh er zijn er zo veeeeel 🙂

 • sellmyshoes
  april 18, 2013

  Wow, ontdek deze site nu pas! Had dit al eerder moeten doen, da's duidelijk!

  Mijn guilty pleasure is popcorn uit de microgolf, het liefst zout 🙂

 • Sister Sew
  april 18, 2013

  Mijn god, ik heb er zoveel.. :p
  Een hele namiddag dutten en juist voor het ventje thuis komt snel kuisen zodat hij denkt dat ik de hele dag bezig ben geweest.
  Als het zonnetje tevoorschijn komt een sangria drinken met keiveel fruit in en het fruit maar bijvullen zodat ik kan blijven eten.. Fruit is gezond toch?
  Stiekem voor ik naar huis ga stoppen aan de hamburgerkraam omdat we kost eten die alleen ventje lekker vind.. Honger? Neen niet echt schat..

  In mijn auto keihard meezingen en dansen met echt oude en foute liedjes… Tutututututututu Tequila! En snel stoppen wanneer een auto langs me rijd..

 • Vanessa Braekeveld
  april 19, 2013

  Guilty pleasures? Hm… dansen in de living, sinterklaaskoeken soppen in warme chocolademelk (maar das enkel voor in de winter), grabbelen in de m&mpot in de voorraadkast en vriendelijk vloeken in de auto naar irritante automobilisten,… 🙂

 • Inge Hermans
  april 19, 2013

  Stoppen aan de hamburgerkraam doet het goed, en ik geef toe ik maak me daar ook schuldig aan. Net voor ik de baby bij schoonma afzet nog even aan de drive in stoppen. De baby dan ook maar een frietje in haar handje geven en net voor ik haar afzet de maxicosy proberen frietvrij te krijgen om dan te horen dat het toch schandalig is dat sommige ouders hun kinderen fastfood durven geven. :-). Een mooi tasje trouwens, dus daarvoor geef ik graag mijn guilty pleasure prijs.

 • Inge
  april 19, 2013

  Een vrije namiddag met een zak chips naar series op tv kijken terwijl ik eigenlijk moet werken voor school. Mijn leerlingen moesten het zien…
  Blij dat je niet voor het liken op fb kiest. Ik zit bewust niet op fb en erger me steeds meer aan het feit dat je tegenwoordig alles via fb moet doen.
  groetjes, inge

 • mamamaakt
  april 20, 2013

  Zalig tasje, en ben dringend aan nieuw schoudertasje toe. Mijn kleine zonde? Mini-leo's verstoppen voor de kinderen, en als ze vragen waar die snoepjes zijn die papa heeft gekocht, zeggen dat ze op zijn ….

 • Kim Pelgrims
  april 21, 2013

  Veel te veel hotdogs en ijsjes eten bij IKEA!!!!

 • nobutterfly
  april 22, 2013

  Ik weet niet of je het een guilty pleasure kan noemen, maar ik hou ervan om stiekem als ik een vergadering heb voordien een ommetje te doen, tijdschriftenwinkel binnenlopen, pakje ophalen bij Julija als ik in Antwerpen moet zijn, gewoon beetje tijd en misschien cadeautje voor mezelf. Een reep chocolade kan al voldoende zijn

 • Yingske
  april 23, 2013

  Met een drankje languit in de zetel naar een “echte” vrouwenfilm kijken 🙂

 • Lotte De Blieck
  april 24, 2013

  Een boterham smeren met de meest onmogelijke combinaties. Met Pesto, kaas, mosterd, groentjes,…
  Mooi tasje! De sterretjes zijn een heel erg leuk detail!

 • Ellen
  april 25, 2013

  Wat een mooi afgewerkte tas! Dan zal ik ook maar een poging wagen. Met een lepel pindakaas eten uit de pot!

 • Mevrouw Mus
  april 25, 2013

  Zo mooi zeg!
  Mijn guilty pleasure, met stip op één: Bicky Burgers! En liefst gecombineerd met ne grote friet… En nooit willen toegeven dat ik het eigenlijk niet opkrijg, en toch blijven gaan, met buik/maagpijn als gevolg daarna. Maar 'k heb er dan toch geniet van gehad 😉

 • Kreatita T
  april 25, 2013

  Heel schone tas!
  Mijn guilty pleasure, lekkere pralinekes laten smelten in uwe mond bij een romantisch filmke, onder een dekentje, maar dan wel in de winter, in de zomer zonder dekentje.
  't zullen er wel meer zijn, maar daar kom ik niet direct op.

 • Katrien S
  april 25, 2013

  Mijn kleinste guilty pleasure is… heel veel slagroom op een beetje warme chocolademelk. Dat is trouwens zo lang geleden, dat ik mij er nu één ga maken. Bedankt voor de vraag 🙂 Katrien S

 • cindy
  april 25, 2013

  mijn guilty pleasure: luidkeels meezingen met marco borsato tijdens de kuis, tot grote ergernis van dochter en manlief. En naaien op momenten dat het huishoudelijk werk op me wacht. Ach ik kan het gewoonweg niet laten….

 • Dreamstuff
  april 26, 2013

  Chocolade…. ik zag hem hierboven al veel staan en ook “schuddebuiken” van het lachen, en met al die chocolade is er veel te schudden….

 • Stoffe Sas
  april 26, 2013

  Wow, wat een lijst mensen die graag dat leuke tasje willen winnen!

  Heel hard kinderliedjes zingen met mn zoontjes, m&m's eten, mezelf opsluiten op de wc voor even wat rust 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.