
Gisteren kwamen mijn nichtjes logeren en na een middag van fietsen, spelletjes spelen en film kijken was er ’s avonds nog een beetje tijd over om cakejes te bakken. De meisjes vroegen specifiek naar kleine chocolade cakejes en ze stonden erop om zo veel mogelijk zelf te doen. Onder ‘zelf doen’ verstonden ze voornamelijk lepels, vingers en mixerhaken aflikken, but who can blame them? Normaal gezien zouden we de cakejes nog afwerken met een chocolade mascarpone mousse.
Hemelvaart en een kleine superette zonder mascarpone beslisten daar echter anders over. Dit verlies aan extra calorieën hebben we dan gecompenseerd door een hoop gehakte chocolade door het beslag te mengen. Een top idee.We gebruikten dit recept en het is niet om te stoefen, maar ze waren heerlijk!
5 Responses
gerhildemaakt
mei 15, 2015Zien er lekker uit!
Soft Cactus
mei 15, 2015Ziet er heerlijk uit! Ook mooie foto's..
Seija Metime
mei 16, 2015Mmmmmmmmmmmm! Ze zien er overheerlijk uit. Nog een geluk dat er cakejes overbleven na al dat deeglikken 😉
Plien
mei 16, 2015hoe meer chocolade hoe beter, toch! 🙂
variouskinds
mei 16, 2015Als het lekker is dan mag je stoefen.