EEN DUBBEL RITSTASJE

Vandaag maakte ik een nieuw klein tasje. Op zich is het een simpel ritstasje met een hengsel, maar omdat ik bij het zoeken naar een rits twee dezelfde exemplaren tegenkwam, besloot ik om ineens twee tasjes te maken. Ze zitten aan elkaar vast met vier rivetten: twee bovenaan en twee aan de zijkant die ook de hengselhaakjes vasthouden. De stof is stevig wit katoen van IKEA waar ik een simpel ruitjes patroon op tekende met een textielstift.

De ritsen zijn een kringloopkoopje en de trekkers zitten met opzet aan de tegenovergestelde kant, want dit leek me handiger. Het hengsel komt nog van deze tas, maar is me iets te zwaar dus ik denk dat ik dat nog ga vervangen door een fijner exemplaar.

Of de stof, en meer bepaald de tekening, het zal uithouden bij dagelijks gebruik is nog maar de vraag. Voor alle zekerheid zal ik de vuilafstotende spray al maar bovenhalen!

dubbel ritstasje zip pouch (2)

dubbel ritstasje zip pouch (1)

dubbel ritstasje zip pouch (3)

27 Responses

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.