ADVENT GIVEAWAY: WEEK 1

Omdat het bijna Kerstmis is. Omdat bij een feest cadeautjes horen. Maar vooral omdat het fijn is om te geven, is het hoog tijd voor nog eens een giveaway. Onder het motto ‘Go big or go home’ niet zomaar één giveaway, maar ineens vier giveaways! Elke zondag van nu tot aan Kerstmis, gelijklopend met de Advent, zal er hier iets weggegeven worden.

Kaarsje 1 brandt en we beginnen met een exemplaar van mijn boek ‘De tas van Annelies’. Er staan 13 taspatronen in. Van gemakkelijk tot iets moeilijker, sommige in twee formaten. Hier kan je het boek inkijken en hier kan je wat voorbeelden vinden van tassen gemaakt aan de hand van het boek.

giveaway

giveaway2

Wil je graag een exemplaar winnen voor jezelf of misschien om cadeau te doen?

-Log eenvoudig in in de onderstaande kader.
-Laat in een reactie hieronder weten wat er op je verlanglijstje voor Kerst staat en vink deze actie aan in de giveaway-app.
-Voor een extra kans kan je de facebookpagina van De Zuster Van een bezoekje brengen en eventueel een dikke duim omhoog geven.
Veel succes!

credits: votive candle illustration by Dara Ullrich from the Noun Project

71 Responses
 • Marijke
  november 29, 2015

  ik heb op mijn lijstje kookboeken gezet. omdat ik het idee heb dat ik in de drukke dagen (wij hebben 3kinderen)vaak hetzelfde kook en vooral kinderkost

 • Ladybug & Co
  november 29, 2015

  Ik heb een rustig en steady jaar gevraagd van de kerstman, dit jaar was turbulent te noemen en ik zou heel graag volgend jaar het iets minder turbulent hebben. Met jouw boek kan ik mij af en toe wel volledig ontspannen, want tja naaien maakt mijn hoofd leeg!

 • Patricia
  november 29, 2015

  Dit boek staat met stip op de eerste plaats op mijn lijstje voor kerst…Als dat geen toeval is?

 • Nele De Baenst
  november 29, 2015

  All I want for Christmas is… alles wat met naaien te maken heeft en mij weer een nieuwe uitdaging op dat vlak heeft!! Dus jouw boek past PERFEKT in dat plaatje!!

 • All Set
  november 29, 2015

  Leuk, k doe graag mee… Verlamglijstje? Stoffen, stoffen en nog eens stoffen hihihi

 • Nele De Baenst
  november 29, 2015

  sorry, bedoel 'geeft'… spelling op zondag, blijkbaar geen goede match…

 • nathalie Thierens
  november 29, 2015

  Op mijn lijstje staan naaiboeken(waaronder de tas van Annelies), naaitijd en stof.

 • wendy blomme
  november 29, 2015

  Ik kreeg mijn kerstcadeautje vorige week eigenlijk al. Ik passeerde toevallig met m'n ventje aan de Standaard en wees hem er nog eens op dat ik graag het boek “200 jurken” kreeg voor kerst. Dus redeneerde hij toen dat we het maar meteen konden halen want anders zou hij het wel weer vergeten 🙂 Maar……ik ben ook jarig op kerst dus een extra boek cadeau kan geen kwaad hé!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

 • Querida
  november 29, 2015

  Goh, vooral naaiboeken staan er op mijn lijstje! Om mijn collectie (en vooral mijn to sew-lijstje) groter te maken 😀

 • Kim
  november 29, 2015

  Ik ging zopas overstag voor de hype van het kleuren voor volwassenen. De typische krulletjestekeningen spreken me niet aan maar ik spotte enkele boeken met coole tekeningen voor op mijn verlanglijstje!

 • Anoniem
  november 29, 2015

  Dit boek staat nog op mijn lijstje aangezien ik hem niet met mijn verjaardag kreeg. Samen met een abonnement op La Maison Victor. Een creatief lijstje dus 🙂 Mieke d.

 • marie
  november 29, 2015

  Op mijn verlanglijstje staan de kookboeken van Pascale Naessens en het inkleurboek van Tula Pink :-)!

 • Miss Flomar
  november 29, 2015

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 • Miss Flomar
  november 29, 2015

  Ik kan ellenlange lijstjes maken. Ik ben met zo veel blij. Als ik nog maar in de Veritas of AVA-papierwaren kom, kan ik al dertig likes opsommen. Een silhouette cameo zou ook tof zijn. Verzorgingsproductjes en schoolgerief, kledij, accessoires, snoepgoed … Het leukste vind ik toch het zoeken en geven van pakjes!

 • MultiVroon
  november 29, 2015

  Naast jouw boek natuurlijk, een snijmat! (En in mijn dromen een coverlock :p) Ik duim!

 • MultiVroon
  november 29, 2015

  Naast jouw boek natuurlijk, een snijmat! (En in mijn dromen een coverlock :p) Ik duim!

 • chez victorine
  november 29, 2015

  Laat jouw boek nu net op nummer 1 staan op mijn kerst-wishlist! Verder wens ik mezelf een nieuw jaar met dubbel zoveel energie als 2015 toe (of 3-dubbel mag ook 🙂 ). Lieve groet, V.

 • Bianca Dewamme
  november 29, 2015

  Verlanglijstjes… ik zou het liefst van al iets meer tijd hebben om al mijn projectjes vorm te geven maar ik vermoed dat een pakketje tijd niet onder de kerstboom zal liggen, dat leuke boek daarentegen kan wel vlotjes onder de boom me dunkt 🙂

 • Jo-Lynn Van Damme
  november 29, 2015

  Op mijn lijstje staat Urban Style van evamaria! 🙂

 • Lies
  november 29, 2015

  Meer tijd en meer plaats :-p zoals zoveel mensen zeker…
  Misschien zet ik wel zo'n “courgetti”-maker op mijn lijstje. Dan kan ik gezonder gaan eten zonder mijn pastaverslaving te moeten onderdrukken.

 • Hanne
  november 29, 2015

  Ik liet mijn omgeving weten dat er twee dingen op mijn verlanglijstje staan: op maat gemaakte oordopjes en een statief om mijn viool omhoog te hangen. Niets naaigerelateerd, wel nuttig voor mijn muziekcarrière.

 • Ellen
  november 29, 2015

  Op mijn lijstje staat vanalles! Oorbellen, een cactus en een reisgids voor Japan!

 • Sarah maakt
  november 29, 2015

  Een aanpasbare paspop en veeeeel stofjes :-)!

 • Karen Vandenweghe
  november 29, 2015

  Meer tijd zou goed van pas komen.zo veel creatieve ideeën in mijn hoofd, veel te weinig tijd … Maar daarnaast staan een mooi boek, een lekker parfum of een gezellig etentje zeker ook op het lijstje.

 • Yana
  november 29, 2015

  Stofjes, een mooie nieu we handtas van Keecie, naaiboeken…
  Dus 'De tas van Anneles' is zeer welkom hier 😉

 • Ellen Naait!
  november 29, 2015

  Ik heb jou boek nog niet, maar ik wil het wel heel graag!
  Leuk zo'n cadeautjes-tijd;))

 • moois van me
  november 29, 2015

  wij doen niet zo van kadootjes eigenlijk, vaak ben ik de enige die iets bijheeft. Ik zit bovendien in Marokko in de kerstperiode ( voor het eerst ! spannend! ) en voor daar heb ik veel op mijn verlanglijstje staan ! Ik hoop er heerlijke kralen en zachte bolletjes wol en kleurrijke lappen stof te vinden .

 • Marlies Heijmerink
  november 30, 2015

  Ik zou heel graag mijn lieve vriendin willen verrassen met dit mooie boek.
  Ik ga heel hard duimen…….
  Liefs, marlies

 • hedwig
  november 30, 2015

  Jouw prachtig boek staat zeker op mijn verlanglijstje,

 • Anoniem
  november 30, 2015

  Ben tevreden met wat ik bezit, maar wil al lange tijd zelf een tas maken. Durf het niet aan, maar een boek er over zal zeker helpen. MiekeR

 • variouskinds
  november 30, 2015

  Misschien moet ik eens zelf een tas gaan maken. Prachtig boek!

 • Noor
  november 30, 2015

  Ik weet nooit wat vragen als het op cadeautjes aankomt, ik koop het meestal zelf als ik iets zie wat ik leuk vind…
  Maar jouw boek heb ik nog niet en gezien ik toch best veel tassen maak, zou dat een heel erg leuk cadeautje zijn!

 • Marleen B
  november 30, 2015

  Ik durf het bijna niet te zeggen wat ik vraag voor kerst……… Een tas! 🙂
  Misschien wordt het toch eens tijd er zelf één (of meer) te gaan maken.

 • Kris
  november 30, 2015

  Er staan heel wat naaiboeken op mijn verlanglijstje, om patronen te leren aanpassen. Een tas maken tussendoor zou wel eens een goede ontspanning kunnen zijn!

 • Evi Van den Brande
  november 30, 2015

  Ik had graag iets van Le Creuset, en stofjes natuurlijk…

 • De PretKat
  november 30, 2015

  Op mijn verlanglijstje staan allerhande dingen, zoals bijvoorbeeld naaimachinenaalden, kousen die niet krimpen in de was en nog andere kleine prulletjes die ik niet voor mezelf koop, maar wel nodig heb :-). Een nachtje slapen van 22u tot 8u zou ook wel tof zijn… Dat is namelijk al een hele tijd geleden, dankzij mijn kleine koning 😉

 • Woohoo
  november 30, 2015

  Op mijn lijstje voor Kerstmis staan momenteel vooral dingen voor mijn Cameo: nieuw mesje, nieuwe snijmat, hoesje, … Maar ik wil mijn naaimachine zeker niet verwaarlozen, dus dat boek zou zeer welkom zijn. Tasjes heb ik eigenlijk nog maar weinig gemaakt.

 • Misstraaitoenaai
  november 30, 2015

  Verlanglijstje voor Kerstmis moet dringend gemaakt worden… maar zeker en vast zullen daar een naaiboek of enkele naaipatronen niet op ontbreken. Verder een nieuwe portemonnee en ook wat breiwol… Het tassenboek zou echt een prachtig extra geschenk zijn!

 • MeidenMama
  november 30, 2015

  Ik heb geen verlanglijstje voor kerst omdat we dan geen kadootjes doen…maar ik heb natuurlijk wel een wensenlijstje van spulletjes die ik graag zou willen hebben…mooie stofjes, leuke patronen om te naaien, een eigen naaikamer 😉

 • Of many kinds
  november 30, 2015

  Op mijn verlanglijstje voor volgend jaar staat vooral veel tijd, en graag ook naaitijd, waarvoor ik dit boek kan gebruiken!

 • marjo
  november 30, 2015

  Ik heb niet zo veel op mijn verlanglijstje staan, tijd om te naaien en inspiratie. En leuke stofjes zijn altijd welkom, en dit tassenboek ook. niet meer zelf een patroon in elkaar moeten knutselen, maar gewoon kunnen kiezen 😉

 • creatieve-vlinder
  november 30, 2015

  een creatief jaar, de afgelopen anderhalf jaar heeft echt alles stil gelegen en was het een pittig jaar. Ik verlang naar een poosje achter de naaimachine, met lapjes in de weer, en mooie dingen maken.

 • Kreatita T
  november 30, 2015

  Op mijn verlanglijstje staat tijd om leuks te naaien (en haken en ….), een minder puberende zoon 🙂 en een goede gezondheid voor iedereen.

 • sop.hie.s
  november 30, 2015

  Voor de eerste keer in jaren die we nog eens van Kerstlijstjes in de familie, zalig vind ik dat.
  Het mijne is opgedeeld in 2 delen: “Naaien” en “de rest” Ik hoop dat die hint al duidelijk genoeg is voor mijn milde gever 🙂 Patronen (CompagnieM, Straigth Grain, Zonen09), naalden, naaiboeken (200 Jurken, …) zijn het overgrote deel van mijn lijstje omdat ik nog niet zo lang bezig ben met naaien. “De Tas van Annelies” staat er nog niet op hoewel ik, echtentechtig waar, lang getwijfeld heb om die er ook op te zetten. Maar misschien hoef ik daar nu geen spijt van te hebben…?

 • Elisse
  november 30, 2015

  Ik doe graag mee! Heb al veel mooie tassen voorbij zien komen die uit je boek komen, maar het zelf nog niet in huis gehaald. Op mijn verlanglijstje staat een statief voor mijn camera. En vegan make-up borstels, omdat het make-upmeisje in mij naar boven aan het komen is… 🙂

 • Melissa Hauspie
  november 30, 2015

  Ik doe super graag mee! 't Zal wel zijn!!! Op mijn verlanglijstje deze kerst: een cozy cave voor mijn allerliefste whippet-vriendje 😀 Omdat het veel leuker is iets te krijgen voor hem dat nuttig is dan iets voor mezelf dat maar aan de kant ligt 😀

 • Op mijn verlanglijstje staat een nieuwe naaimachine of toch een bijdrage ervoor.

 • Nele
  november 30, 2015

  Wereldvrede? Een klimaatakkoord? En dan iets egoïstischer: stof, jouw boek, gezellige momenten met gezin, familie en vrienden, tijd om veel te naaien, … en zo kunnen we nog even doorgaan.

 • merel
  november 30, 2015

  ik vraag aan de kerstman dit jaar vooral tijd om leuke dingen te doen met zowel ons gezinnetje als af en toe alleen om de batterijtjes weer op te laden:-)

 • Lies Bet
  november 30, 2015

  2 naaiboeken, dit natuurlijk en het boek van By Evamaria.

 • Mieke
  november 30, 2015

  Leuke give-away. Op mijn verlanglijstje staat een boventransportvoet voor mijn naaimachine. Wie weet…

 • Nowelja
  november 30, 2015

  Ik zou voor kerst graag een gietijzeren kookpot krijgen, dan kan ik eindelijk zo'n lekker knapperig brood bakken gelijk ik zo vaak zie voorbij komen op pinterest. En ook een vogelvoederhuisje, omdat ik dat zo gezellig vind: naar al dat vogelbezoek kijken en dan met de kindjes in boeken zoeken welke vogels ze hebben gezien.

 • Liesellove
  december 1, 2015

  op mijn lijstje staat alles wat ze bij Bliss Concept verkopen 😉
  niets naaigerelateerd, maar op dat vlak zijn het de andere 364 dagen van het jaar Kerstmis 😉

 • Spoet Niksels
  december 1, 2015

  euh, ik heb geen eigen verlanglijstje want wij doen niet mee aan kerst en nieuwjaarcadeautjes thuis….

 • Liesbets
  december 1, 2015

  Er staat heel veel op mijn verlanglijstje voor de feesten. Van naaiboeken (waaronder die van u trouwens 😉 ) , tot huisspulletjes -> Ik kocht net een huis!

  Groetjes en fingers crossed!

 • Jozefien
  december 2, 2015

  Ik heb dat niet echt, verlanglijstjes. Maar omdat ik in naam van mijn grootouders altijd zelf mijn cadeautje moet/mag kopen, ben ik wel aan het denken geslagen. En ik wil graag een cameralens met een grotere zoom. Alleen moet ik nu wel nog een cadeautje verzinnen dat binnen het budget past 😉

 • Jill
  december 2, 2015

  Ook mijn lijstje is dit jaar weer redelijk uitgebreid: van bakvormen tot naaiboeken, een nieuwe loopbroek of een fietshelm. En dan (als we echt mogen dromen) een Vivoactive. Benieuwd wat er dit jaar in mijn kerstsok gaat zitten 😉

 • PEEPS
  december 2, 2015

  Ik heb denk ik al mijn cadeautje gehad: een nieuwe naaimachine. Maar dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Dus hopelijk kan ik hem winnen.

 • chloehoornaert
  december 2, 2015

  Mijn wenslijstje voor kerst? Naaiboeken of een verrassingsboeket van Bloomon! Want naaien en verse bloemen, daar kan een mens toch alleen maar vrolijk van worden, zeker? 🙂

 • An Vande Velde
  december 2, 2015

  All i want for Christmas is ….
  Ze mogen mij gelukkig maken met een nieuwe parfum, een workshop om iets nieuws te leren (zo wil ik al lang eens sushi maken bij een echte Japenner, potten bakken…), een lekker etentje, of een dagje wellness om mij eens van kop tot teen te laten verwennen. Voor de rest wil ik ook boeken, oa dit boek staat op mijn lijst, ook 200 jurken, …

 • Anoniem
  december 2, 2015

  Me-time! En deze tijd wil ik wel delen met je boek… En chocolade… En wijn… 🙂 Liesllotty

 • Ivy
  december 3, 2015

  Vrije tijd !! Maar ik heb nog niemand gevonden die me dat kado wil geven 🙁

 • Evelien Anné
  december 3, 2015

  Een doosje met een gouden strikje, gevuld met wat quality-time.. Met de man des huizes, de dochters, de mama (zonder papa vanaf nu), de zus en broers, en misschien ook wat met mezelf. Want een vrolijke, ontspannen ik is het cadeautje dat ik het liefst zou geven aan hen die ik graag zie…

 • Eline
  december 4, 2015

  Super give-away! 'k Heb al een paar keer staan kijken in het boek, maar aangezien ik in een naai-dip zit, mag ik van mijzelf niets nieuws kopen van patronen, naaiboeken of stofjes. :p Bovenaan mijn wishlist staat een nieuwe lens, een 50mm zodat ik eens kan afwisselen met het standaarexemplaar dat ik nu heb.

 • Lalie
  december 4, 2015

  Oooh, wat een fantastisch idee om die zomaar weg te geven!! Ik doe dus heel graag mee!!
  Op mijn verlanglijstje staan jouw boek alvast en de Flow-agenda!!
  Fingers crossed dat ik ze allebei kan krijgen 😉 *gniffel gniffel*

 • kyra
  december 4, 2015

  Oh, heerlijk, verlanglijstjes… Heel graag had ik een eigen naai/prutskamertje, waar je lekker al je troep kan laten liggen, en tijd om daar dan door te brengen :-), nederlandstalige naaiboeken, heb nog geen leuke in het duits gevonden… het prachtige fotografieboek shoot! van Zilverblauw… een stapel zachte wolletjes… Hmm, heerlijk verder dromen…

 • Floor
  december 5, 2015

  Op mijn lijstje staat een fijne rustige kerstvakantie, waarin zowel de kinderen als de ouders wat bij kunnen tanken en samen kunnen zijn als gezin. Daarnaast hoop ik op wat rust in het hoofd en tijd om te naaien.
  Spullen heb ik al genoeg, dus die wens ik niet. Boeken zijn natuurlijk geen spullen 😉

 • Floor
  december 5, 2015

  Op mijn lijstje staat een fijne rustige kerstvakantie, waarin zowel de kinderen als de ouders wat bij kunnen tanken en samen kunnen zijn als gezin. Daarnaast hoop ik op wat rust in het hoofd en tijd om te naaien.
  Spullen heb ik al genoeg, dus die wens ik niet. Boeken zijn natuurlijk geen spullen 😉

 • lies
  december 5, 2015

  Dit is pure toeval! Ik wilde dit boek heel erg graag hebben voor Kerstmis, maar een beetje tijd voor mezelf is ook meer dan welkom! Laat net naaien voor mij pure ontspanning zijn, met jouw boek zou dat zeker goedkomen!

 • lies
  december 6, 2015

  En het zou zeker ook een welkome afwisseling zijn voor de andere boeken waar ik nu mijn neus insteek (dat zijn schoolboeken – zo gaat dat nu eenmaal bij examens!)

 • Jill
  december 7, 2015

  whoop whoop 🙂 Wat een leuk extra kerst-kadootje! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.