Citroentaart van Le Pain Quotidien


citroentaart-006

citroentaart-007

citroentaart-008

citroentaart-009

citroentaart-005

citroentaart-010

citroentaart-011

citroentaart-012

citroentaart-013

citroentaart

citroentaart-017

citroentaart-002

citroentaart-003

citroentaart-016

citroentaart-004

citroentaart1

16 Reacties
  • Storm
    juli 31, 2012

    Oh, zo schoon gedaan! Mét het mooiste servies dat er bestaat :-))

  • Pluisje
    juli 31, 2012

    Wat een kunstwerk!!Zal ook wel lekker zijn..heb het nog nooit geproefd

  • Juffrouw Sanseveria
    juli 31, 2012

    En is ze ook lekker?
    Heb jij een taartbodem met uitneembare vorm of een natuurtalent om uw deeg daar netjes uit te krijgen?

  • De Zuster Van
    juli 31, 2012

    Bakpapier, Juffrouw Sanseveria. Het geheime wapen dat van elke keuken-kluns een natuurtalent maakt!
    Oh, en ze is lekker ook, fris & zoet tegelijk.

  • Yellow Laurie
    juli 31, 2012

    MMMh ziet er heerlijk uit! Moet ook lekker zijn afgewerkt met meringue…
    Wat een mooie foto's seg!

  • MultiVroon
    juli 31, 2012

    Owh dat ziet er echt super lekker uit! Ik ben fan van citroen, maar ik maak nooit taart, toch maar eens doen misschien…

  • Sofie
    juli 31, 2012

    MMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmm, heerlijk en zo'n schone foto's, om je vingers van af te likken…

  • vee
    augustus 1, 2012

    ik heb ze nu al twee keer bekeken, en ze blijft er lekker uitzien, alleen heb ik geen keukenrobot
    ik werk sowieso met voorgekocht deeg :o) maar die 20 minuten mixen voor de citroencrème….

  • De Zuster Van
    augustus 1, 2012

    Het zijn maar 20 seconden hoor 🙂 en dat gaat even goed met een gewone mixer!

  • Dat ziet er superlekker uit, ga ik zeker eens uitproberen, ooit!

  • anne82
    augustus 4, 2012

    Dat ziet er zo lekker uit, ik ga het morgen proberen! Is het recept voor 1 taart of maakte je de 2 taarten op de foto uit 1 hoeveelheid? Nog een vraag: welke maat vorm heb je gebruikt?

  • De Zuster Van
    augustus 4, 2012

    De hoeveelheden hierboven zijn normaal gezien voor 1 taart. De vulling zal ongeveer genoeg zijn, maar van het deeg is er altijd over. De maat van de vorm weet ik niet vanbuiten, ik schat rond de 20 à 25 centimeter. Zorg er wel voor dat ie diep genoeg is. Veel succes!

  • Pretty cool stuff
    augustus 5, 2012

    To die for food…

  • Sofie Parmentier
    augustus 5, 2012

    Mmm, ziet er heerlijk uit!

  • Fête des Gamins
    augustus 13, 2012

    Da's echt kei knap gedaan…en ik ben ni eens zot van citroen 😉

  • Wendy
    november 2, 2012

    So wish this recipe was in English!!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *